Handelsbetingelser

Betaling

Woolmind modtager betaling med almindelige gængse betalingskort såsom Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard American Express og dertil er betaling via PayPal muligt. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Levering og forsendelse

Der sendes normalt inden for 1-2 arbejdsdage. Vi bestræber os på at sende ordrer, modtaget inden kl. 15.00 afsted samme dag. I travle perioder kan der forventes ekstra afsendingstid. Skulle der opstå forsinkelse under fragten af en ordre, kan Woolmind ikke drages til ansvar, da denne proces varetages af ekstern udbyder.

Ved køb af digitale opskrifter/e-bøger vil du modtage en mail, som indeholder et link til opskriften. Klik på linket og opskriften vil nu blive hentet ned som en pdf-fil.

Priser

Ordrer leveret i Danmark:

Fra 41 kr. leveret med Post Nord til udleveringssted.

Ordrer leveret til udlandet:

Fra 74 kr. leveret med Post Nord.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

 

 

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 

Woolmind

Hovedgaden 92

4420 Regstrup

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i shoppen.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

OBS: Gælder kun fysiske produkter, PDF opskrifter er ikke dækket af fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os via mail på info@woolmind.dk senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen, vedlæg ordrebekræftigelsen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Varen(erne) sendes til:

 

Woolmind

Hovedgaden 92

4420 Regstrup

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Alle dyr fortjener det bedst mulige liv.